27 de juny 2012

La causa de la manca de servei de telefonia: Vandalisme

Segons ens informa la junta de la EUC, a través del seu administrador,el problema amb la línea telefònica, QUE ENCARA ES MANTÉ, ha estat un acte de vandalisme.
L’armari de distribució ubicat al Pg.Puigmal amb Pg.Matagalls, ha estat obert i han tallat els cables, aproximadament 400 cables. Varies són les hipòtesis que es maneguen, però cap de contrastada. Demanem a tothom que moderin les acusacions abans de res, el més important es solventar el problema.
Els operaris que ho estan arreglant estimen que fins divendres no estaran les línees en funcionament.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest mitj dia he parlat amb un operari i efectivament algú ha tallat el cablejat de telefon.

Unknown ha dit...

Sigui el que sigui... de el que ens queixem i el que falta es informació que ara, després de 7 dies, sembla que comença a fluir. Si més no es el que es demana per que informats podem ser més útils, colaboradors i comprensius.

Anònim ha dit...

Jo m'ensumo qui han estat els autors dels diversos actes vandalics. Cadascú que pensi el que vulgui pero jo ho tinc bastant clar.

Anònim ha dit...

Tenin en compte que les avaries han estat graduals (primer zona pungoles, després zona les faldes, i per ultim zona can vila) els autors coneixen el que es fan...

Anònim ha dit...

Hi ha 36 incidencies com la nostra a tot el Vallès, totes en els mateixos dies... i tant que saben el que fan!

Agustí ha dit...

Voleu dir que no deu ser un acte de protesta dels treballadors de Telefonica o d'alguna subcontrata seva en senyal de rebeldia per retallades o acomiadaments ?

...és que 36 casos a tot el Vallès fan per pensar que no és sols un acte vandàlic focalitzat en una zona