28 de juny 2012

Telèfon: En procés de reparació

Segons la AAVV de Les Pungoles "En data d’avui s’ha personat a l’Ajuntament, després de les gestions fetes des del aquesta administració, un encarregat de l’empresa AVANZIT (encarregada del manteniment i reparació de la xarxa telefònica de la companyia MOVISTAR) per informar-nos que estan reparant les incidències ocasionades per un boicot que ha causat danys a les línies deixant incomunicats a molts veïns del municipi i de les urbanitzacions.
Així mateix, ha sol•licitat el servei de vigilància d ela Policia Local per controlar els piquets que no deixen executar les corresponents reparacions"

Només dir que ja era hora que l'ajuntament de SAV, s'impliqués com deu mana. JA TRIGAVA!! El PUSA va demanar una intervenció en un principi.

Ara a veure si governació compleix amb la policia, o simplement seran paraules com sempre!!


3 comentaris:

De segona mà ha dit...

Piquets?? Q esta passant??

Pungoles-opina ha dit...

Segons rumors no contrastats, es tracta de sabotatges voluntaris a les instal.lacions, per problemes en empreses mantenidores de les linies.

Anònim ha dit...

Han cortado de un armario, unas 400 lineas telefonicas, según los dos operarios que vinieron a casa despues de 10 dias sin teléfono,ADSL etc.
Les acompañaban la policía por los piquetes.
Las patrullas vigilan en la entrada que no se repita.