25 de juny 2012

Un exemple de KM 0: Can Cuch

Mal li pesi al Sr. Lera (regidor de comerç), el Km 0 en les nostres rodalies és possible, sempre que hi hagi una feina darrera, que hauria d'acompanyar al sou que s'ha fet a mida.

Aquest exemple proper és el restaurant Can Cuch en ple parc natural del Montseny, com podeu llegir en aquest article que us hem enllaçat en el nom. Informació i assessorament al restaurants i hoteleria en general, és el gran i primer pas.

Una petita descripció de l'article ho deixa ben clar..... "la propuesta de Can Cuch se concreta en el Menú Tastets Km 0 (39 euros): cinco platos en los que aparecen los embutidos del Vallés, la escarola de Cànoves, las judías ‘del ganxet’, los guisantes del Maresme, la ternera de Cardedeu, la miel de la propia finca o los vinos de Alella. La carta incluye platos a base de verduras de las huertas cercanas o productos del Montseny, como las setas o las frutas silvestres. El cabrito procede de Samalús y, en temporada de caza, las propuestas en cuanto a carnes incluyen el jabalí de la comarca. Entre los postres destacan los carquinyolis de Sant Antoni de Vilamajor o los quesos de pequeñas granjas catalanas, como Can Bordoi, a pocos kilómetros del restaurante"


Restaurant Can Cuch
Sí que és possible el Km 0, Sr. Lera, si es guanya el sou que li paguem tots els veïns....i això es tradueix en diners i feina pel nostre poble....