23 de jul. 2012

Bojos per les linies grogues

El regidor de Governació de Sant Antoni de Vilamajor, el Sr. Ginesta, ja ens va contestar en una instància que NO pensava treballar per reordenar el trànsit, però en canvi sembla haver perdut el criteri alhora de pintar ratlles grogues en els carrers de les urbanitzacions (Can Miret), i ficar sancions de trànsit i aparcament al municipi.

Linies grogues a Can Miret


No seria més lògic i més coherent, treballar per una reordenació dels sentits dels carrers, per ordenar els sentits d'aparcament, i col.locar bandes rugoses per reduïr la velocitat, abans que dedicar-se a pintar línies grogues a discreció i multar als ciutadans els dies de mercat? Potser el concepte treballar és el que falla....com podem veure en els escombrats dels carrers...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En este cruce veo bien que no se pueda aparcar ya que apenas hay visibilidad y mas de una vez he tenido un susto por los coches aparcados ahí.

Anònim ha dit...

Y no lo has tenido por culpa de los contenedores???
Si los coches vinieran en un solo sentido quizás habría menos sustos!!

Ferran ha dit...

La veritat es que personalment ignoro l' extensió de la zona groga que prohibeix l' aparcament a les urbanitzacions de Can Miret i Les Pungoles, per tan no puc opinar al respecte. No obstant he de manifestar que PUSA està plenament d' acord amb altres actuacions fetes al poble de SAV en materia d' ordenació viària, com per exemple la nova ordenació de la zona de les piscines i la posada en marxa del nou p+arking.

Anònim ha dit...

la culpa la tiene un Citroen Saxo verde ,q lo deja ahí!!!!