18 de jul. 2012

Encara no floreix la Ginesta!!!

Estem a dimecres, i el Sr. Ginesta, regidor de governació de Sant Antoni de vilamajor, amb el sou pujat, NO es digna a donar resposta, ni informació alguna, per la manca de servei d'escombrat a Les Pungoles (que torna a fallar com l'estiu passat). S'haurà tornat a espatllar, com cada juliol i agost, el vehicle de neteja (o algú que programi la seva feina en vacances). A veure quina programació té per aquest any el Sr. Ginesta, ja que només va tenir temps per donar-nos las de l'estiu passat, i no hem sapigut res més.

Carrer sense escombrar el 17/07/2012


No entenem, com un regidor que va dient en campanya "urbanitzacions igual a poble....FET" (docs no ho sembla), pot tornar a caure en el mateix error de servei, any rera any, i com l'alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor (també amb el sou pujat i poques formes) li permet que ens fagi cada any el mateix...... que no paguem impostos com tothom??què no han cobrat la nómina de Juny??
Ja està bé.....que per cobrar no fa ningú vacances a l'ajuntament!!! On són els de CiU que demanen el vot, ara?? Sembla que la gent del PUSA, SÍ ha denunciat el fet en la seva web, i també ho tornarà a reclamar en el Ple, com ja va fer l'estiu passat. Al menys que els hi treguin els colors als governants(tot i que alguns poquets que treballen es salven)!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb el 30% menys de regidors a partir del 2015, ja veurem qui acabará representant el poble.
Hauran de possar-se les piles desde ja durant els propers anys si no es volen quedar fóra tots aquests partits amb poca representació a l'Ajuntament !!!

Anònim ha dit...

El 30% em sembla una xifra insufucient de aquest tipus de funcionari, que nomes mira pernla seva butxaca, i que hauria d'anar al carrer o al paro a viure una bona temporada amb 600€ al mes haviam com valorarien a les hires el que tenen i la vocació per la qual van empendre aquesta feina.