23 de jul. 2012

Quanta mentida i quin menyspreu per les urbanitzacions!!!

Aquest dijous quan la gent del PUSA li pregunti al Sr. Ginesta (regidor de governació de AiV "Urbaitzacions igual a poble...fet") per què no s'han escombrat els carrers de Les Pungoles, potser el senyor regidor que es va pujar el sou ens respondrà cridant, que es va espatllar la màquina o que va haver-hi un problema de qualsevol mena perquè el vehicle no funcionés, mentre l'alcaldessa i el Sr. Guardi (tots dos de CiU), al seu costat, callaran com sempre. Però la gent del PUSA tindrà les proves fotogràfiques que us mostrem, que ens ensenyen com el vehicle funcionava perfectament la setmana passada, i en canvi els nostres carrers estan, a dia d'avuí, igual de malament.

Aquests són els nostres governants que es pujen el sou amb les urnes calentes encara, i que ens diuen que les urbanitzacions han de pagar més per rebre el mateix que el nucli urbà, perquè tenen més qualitat de vida?? Si tinguessim els mateixos serveis i governants que no diguin mentides......Sempre serem els de fóra mentre governin els de sempre..... Quanta hipocresia i barra!!.....però els del PUSA els hi treuran els colors en el Ple.

Així esàven les coses la setmana passada.....us els tonareu a creure??....

Vehicle de neteja escombrant el passat dia 20 de Juliol al Nucli Urbà

Mes vehícle escombrant al Nucli Urbà.
Els nostres carrers avuí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sigue siendo una verguenza el trato que recibimos.Como me gustaría que una vez por todas saliera entre los afectados alguien al que no le importara perder su tiempo y nos regalara su sabiduría Legal;y, litigando demostrara lo incostitucional de esta repartición y trato.
Calidad de vida,la misma, los mismos pajaritos y árboles.Pero eso si con mis impuestos. Espero que Pusa nos siga representando,y gane.

Anònim ha dit...

Porto un mes sense escombrar als carres.
Tampoc el Sr.Ginesta envía al seus coches.
Casa meva sembla una cova.
Pago 1.700 E de IBI.Pero Vd. cobra, sembla per el collarets que porta y pulseretes.
A dormir y sopetas Sr.Ginesta,si crida pot posarse malaltet.

Anònim ha dit...

Volvemos a lo mismo, despues del toque de la verguenza, que les obligó a pasar.Velve a estar otra ves todo lleno de pinazay papeles y latas alrededor de la Piscina.
¿Se ha estropeado el camión para las Pungolas?
¿Para que le pagamos su sueldo SR.Ginesta? Sopitas y buenos alimentos?