27 d’ag. 2012

Estalvi a les cases Pungoleres durant l'estiu

En les èpoques que estem vivint la suma de petits estalvis sempér és un sumatori agradable a final de mes. Al estiu tenim oportunitats per estalviar en petites coses

Algunes de les coses que ens han fet arribar alguns pungoleros us les anirem fent arribar, des de la nostra humil selecció. Comencem amb quatre exemples...

- Estalviar 30-40 euros a final de mes en aigua és possible. Si comprem una gerra filtradora, i bevem aigua filtrada, en canvi de comprar aigua enbotellada, podrem estalviar uns diners a finals de mes. Els pungoleros que les fan servir estan prou contents, encara que sempre resta un petit factor de gust.

gerra filtradora


- Alternar el ventilador amb els aires acondicionats  a l'estiu (nomes fent servir els aires acondicionats els dies de calor més extrema, apagant-los també durant la nit), també ens ajudarà a estalviar uns euros en energia.

- Aprofitar al màxim la llum del sol de l'estiu, mantenint les llums artificials apagades fins que la foscor ens guanyi, ens permetrà també estalviar en energia.

- No oblidem sustituïr el rec de mànega pel de gota a gota, ens permetrà un estalvi en aigua.