6 d’ag. 2012

Parc en reparació

Segons va respondre el regidor d'urbanisme de Sant Antoni de Vilamajor a la pregunta del PUSA, el parc entre Can Miret i Les Pungoles, que ja havia sigut denunciat el mal estat per veïns el Bloc i el propi PUSA,  estarà possiblement adequat de cara a finals de l'any quan s'incorporin fanals nous i s'arregli l'accés peatonal.

Bassa suprimida i terreny aplanat


Ara per ara s'ha arreglat l'existència de la bassa anterior, aplanant el terreny, eliminant el vallat anterior.

4 comentaris:

Nath ha dit...

Quina mania amb omplir omplir i omplir terreny. El terreny real resta 3-4 metres per sota d'aquest parc fet de sòl de 'runa' i pedres portat d'altres llocs. Donada la baixísssima afluència a aquest parc, en comptes de seguir invertint-hi calers, no es podria retirar el mobiliari i deixar-ho com a una zona verda cuidada i prou? Cal tota la parafernalia de jocs, il·luminació, tanques, etc? De debò; Cal? Abans els jocs que els arbres? No he vist que en plantessin ni un... desrpés de talar-ne un fotiment i mig....

Anònim ha dit...

Opino que seria millor arreglar primer el parc de dalt que el de baix, ja que en el segon no hi va tanta gent ja que està bastant amagat. El parc de la pineda crec que es tindia que netejar abans que l'altre, tothom que hi passa el veu, l'altre no.

Agustí ha dit...

totalment d'acord amb l'Andrea.

El Parc de la Pineda caldria almenys fer una bona neteja de tots els pins que están secs i morts, tallar les branques, i fer neteja del terra.

Anònim ha dit...

El parc de la pineda no l'arreglaran fins que algun desaerebrat i cali foc. I despres tots a correr.