18 de set. 2012

Consulta popular del PUSA per la independència

Degut a la relevància de la manifestació del 11S, la gent del PUSA ens ha demanat que publiquem les següents questions, perquè vol conèixer l'opinió dels seus simpatitzants i seguidors, i així decanatar-se amb cert criteri el dia del proper Ple. Seria fàcil, com ha fet el PUSA fins ara, abstenir-se dels ideals polítics de qualsevol mena i mirar per les urbanitzacions i prou, però la gent del PUSA pensa que és necessari donar-li pes al fet que 1 mil.lió i mig de persones (entre elles gent de les urbanitzacions i el municipi) sortissin al carrer, i veure que en pensen els "pusaires" sobre el tema, i anar cap a una banda o una altra amb certa democràcia internauta, ajudant a que els regidors puguin declinar-se cap a qualsevol opinió i no restar simplement al marge, en base als comentaris en aquest Bloc, dels simpatitzants i seguidors a les següents preguntes (també a al perfil de facebook de PUSA o al twitter amb els hashtag #pusavilamajor):


1º Creus que el PUSA hauria de posicionar-se a favor de la independència?
2º Creus que el PUSA hauria d' abstenirse d' aquest assumpte?
3º Davant una hipotètica moció al Ple Municipal de SAV respecte de la independència, que hauria de votar PUSA?

La gent del PUSA demana i agraeïx la máxima participació i opinió possible, abandonant l'anonimat, i sense cap mena de desqualificació per ideals ni persones. ESPEREM ELS VOSTRES COMENTARIS.....GRÀCIES A TOTS PER OPINAR!!


16 comentaris:

Sergi G. ha dit...

És ben cert que fer com si res no estaria bé, i trobo genial que permeteu que siguin els vostres seguidors qui us fagin una empenta cap el vot majoritari i la opinió generalitzada, de les persones que representeu i us recolzen, encara que sigui pel impersonal internet. Per suposat i sense dubte, si cal decantar-se, SI a la independència, sota el meu parer. Genial la idea, us felicito!!

Anònim ha dit...

Visca Catalunya i visca els Catalans

Albert P ha dit...

Jo també valoro molt aquesta consulta que fa el pusa....és molt positiu que es contrasti la opinió abans que els regidors votin. Jo votaria també que si a la independència....vaig anar a la mani del 11 de setembre

francisco ha dit...

El gran exito cosechado en las municipales por el PUSA, fue sin duda su ausencia de matiz pólitico y trabajar "sólo" por y para las urbanizaciones, aglutinando entre sus votantes a personas de derechas, izquierdas, centristas. convergentes y nacionalistas.
Creo que tomar parte por una opción claramente política, es igual que sea a favor o en contra de la independencia, no se corresponde con la idea inicial del PUSA y creara una división que ninguno desea.

ferran.calvera ha dit...

Ciertamente, PUSA ha tenido siempre como principio no entrar en cuestiones políticas ajenas a la problematica municipal.Por ello siempre que se han promovido temas exclusivamente políticos- como la declaración del Rey como persona non grata en San Antoni,por poner un ejemplo,- nos hemos abstenido. Pero des de PUSA entendemos que el hecho de que se inicie un proceso de independència si que puede llegar a ser decisivo en uno u otro sentido para todos los municipios de Cataluña. Y por tanto trasciende más allà de una mera cuestión política para incluir efectos directos en la gestión municipal.Personalmente, creo que PUSA no puede esconder la cabeza debajo del ala y hacer como que el asunto no va con nosotros ni con nuestros votantes.
En cualquier caso, no hemos olvidado la esencia del partido, que no es otra que la defensa de los vecinos de las urbanizaciones y la denuncia de sus deficiencias.

Anònim ha dit...

que os aproveche vuestra independencia !

al final sois tan tontos que tendreis que pagar mas y para estar peor

Anònim ha dit...

Tu debes ser andaluz, pagar poco y recibir mucho.

Carlos SF ha dit...

Yo no voté al Pusa en las anteriores municipales, pero me quito el sombrero con el trabajo que han hecho hasta ahora sin un duro en los bolsillos y sin sueldo, y es excepcional esta iniciativa de consulta a sus seguidores .... En mi caso como futuro votante de pusa, pienso como francisco que sería mejor la abstención o incluso un doble voto Si i No (los dos regidores). Igualmente celebro la gran idea de la consulta abierta, aunque en internet siempre hay lados oscuros. Más vale eso que nada.....Buen trabajo

Alfons Sugrañes ha dit...

El camí ençetat el passat 11 de setembre per el nostre pais, ja no té volta enrera. Tota España ha sentit el clam de una part important del nostre poble i res, ni paraules ni fets posteriors, fará que aquest s'esbaeigi.

Catalunya, una, gran i lliure cap el seu irremediable destí.

Es per aixó que crec que el que s'havia de engegar ja está engegat i el Pusa hauría de ser fidel al ideari amb el que va neixer, servir als veins i conveins de Sant Antoni de Vilamajor, i entre aquets, segur hi han diverses opinions al respecte que poden generar polémiques i ferir la nostre unitat i el nord dels nostres objetius.

Gracies i felicitats per la iniciativa i VISCA CATALUNYA i el PUSA.


ana hermida ha dit...

Res millorara el que s'ha fet el passat día 11, més que a la próxima convocatoria i siguem 6 mil.lions.

El crit ha estat alt i clar i s'ha escoltat molt lluny. Deixem.lo que resoni.

Sincerament penso que el PUSA ha de ser fidel al ideari amb el que va neixer i no entrar en temes estrictament politics que poden dividir els nostres votants. Centrem-nos en la feina propera que es molta.

Felicitats per la iniciativa PUSA i VISCA CATALUNYA.

Ferran ha dit...

Hemos abierto una encuesta donde podeis votar directamente. Os ponemos el enlace.
http://www.facebook.com/pusasantantoni

Ferran ha dit...

Hem obert una enquesta a Facebook on podeu emetre el vostre vot.
http://www.facebook.com/pusasantantoni

Anònim ha dit...

Alfons for president !!!!

Ferran ha dit...

No crec que haguem de caure amb l' error de confondre andalús i subsidiat. Molta gent d' Andalusia preferiria tenir un treball digne a tenir que demanar un ajut.

Anònim ha dit...

I on esta l'ajut i el PER i les escoles gratuites i les vivendes varatea per als catalans? I el treball digne?

Jesús Sans Pros ha dit...

En un tema tant trascendental i important per la nostra nació i municipi crec que el PUSA no pot ser neutral i s´ha de manifestar obertament pel si