27 de set. 2012

Feines pendents de l'Alcaldessa i els seus regidors de Sant Antoni de Vilamajor pel setembre, que els veïns de les urbanitzacions han demanat i esperen resposta.

El govern de Sant Antoni de Vilamajor i la seva alcaldessa tenen deures d'abans de l'estiu, segons s'ha pogut veure en les actes que em publicat en articles anteriors del Bloc, i que amb l'excusa de les vacances ho van aplaçar al setembre, principalment cal destacar quatre de gran pes i importància per tots els pungoleros:

- La fulla de ruta de les obres de Les Pungoles, que demana el PUSA des de fa ja diversos plens, i els veïns en les assemblees de la EUC al regidor d'urbanisme, i costa d'arribar....tindrem sort aquest mes de setembre??

- El Regidor d'esports de SAV, porta ja des de principi d'any amb el plec de condicions per la concessió concursal de les instal.lacions esportives del municipi (principalment Pungoles i can Miret), per la seva gestió per empreses externes ( que n'hi han d'interesades). Sempre hi treballa i mai s'acaba.....TAN COSTA COPIAR LA D'ALTRES MUNICIPIS ON JA FUNCIONA??Poca feina, massa amenaçar, i potser massa sou!!

- L'alcaldessa es va comprometre a treballar per setembre l'informe sobre les actuacions de Benestar Social ( la seva regidoria) al municipi, a petició del PUSA.

- L'arrenjament definitiu del parc entre Les Pungoles i Can Miret.