9 de set. 2012

Les Pungoles Opina per l'emprenedoria 4: Cuidadors i Passejadors d'animals de companyia

En període vacacional, per viatges o desplaçaments de llarga durada, estaria bé disposar d'un professional, que com a segona feina, s'ocupes de vigilar, alimentar i passejar les nostres mascotes durant la nostra absència a un cost assequible, sense tenir que portar-los a escoles canines, i treure'ls del seu ambient habitual.


4 comentaris:

Toni ha dit...

Nosaltres fem servir molt aquest serveis, marxem sovint de caps de setmana i tenim 2 boxers a casa, no podem demanar cada cap de setmana favors a veins, ni amics ni familia que els vinguin a passejar i donar de menjar. La millot opció la vem trobar aqui: http://www.cangur.cat/, una empresa molt seria, on depenent dels dies que marxes et fan un descompte o un altre i també hi ha la possibilitat de comprar un paquet de 10+1 visites a un preu bastant raonable aprox 120€.
Realment preferim que ens vingui un cangur que anar a una residència d'animals, no només per el trauma dels gossos sinò ecònomicament.

Joaquim ha dit...

Crec que es un servei molt interesant.

A nosaltres ens fa falta.

Salutacions.

Joaquim Martori

Joaquim ha dit...

Crec que es un servei molt interesant.

A nosaltres ens fa falta.

Salutacions.

Joaquim Martori

Anònim ha dit...

Nosaltres des de fa mes de 30 anys que portem els nostres gossos a unavresidencia de mataro, i hos puc ben assegurar que de trauma res de res.
Auxo si, jo no deiixo els meus gossos a algú que no disposa de llicencia ni acreditacio. Ni nucli zoologic per a tal fet, i menys que entri a casa meva, que es la que els meus gossos vigilan.