7 de set. 2012

Obres en la carretera de Cànoves


La gent del PUSA, també ens ha fet saber, que segons la informació proporcionada pel Sr. Pinós, regidor de Cardedeu, les obres de la carretera de Cànoves i les rotondes del projecte començaran a construïr-se al novembre del 2012, i les obres tenen un termini previst d' acabament d' un any.

Creu que amb l' ampliació es ressoldrà de manera definitiva els problemes que els veïns i la gent del PUSA hem denunciat.

3 comentaris:

Agustí ha dit...

En moments de crisis ja podrien estalviar-se 4,5M Eur en aquestes coses. Sempre ho he trobat una ineficiència total aquest projecte. Però es clar, així ens va de bé tot plegat ! Després més dèficit, i més impostos. Que bé !!

Aleleuya per les obres. A veure quants calers en comissions es porta el promotor de la obra i el delegat territorial de la conselleria.................

(sense paraules, perdoneu Alfons i gent del Pusa, però aqueste coses em rebenten)

Pungoles-opina ha dit...

Entenem i comprenem perfectament la teva postura, Agustí, però també es ben cert que la seguretat de la carretera és una deficiència que s'ha endut moltes vides, i cal intervenir. Potser és millor fer una actuació com cal sense pegats. Gràcies per la teva opinió!!

Anònim ha dit...

yo que soy asidua de esa carretera desde hace más de 40 años os dire que hay que circular con prudencia respectando las salidas de los caminos laterales y no ourre nada. pero claro los que pasan por delante de estas salidas de caminos laterales o que cogen las curvas a toda prisa ... logico... todo se va al carajo. hay que saber estar y ser prudente, y no harian falta estas obras. A parte recordar que antes estabamos los de zona rural que vosotros los urbanitas.