7 de set. 2012

Persegueixen dos quilòmetres un cavall que s’havia escapat d’una finca de Sant Pere

La Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor i els vigilants municipals de Sant Pere van perseguir dilluns de la setmana passada un cavall que s’havia escapat de la finca de l’antic càmping La Plana, en terme de Sant Pere, durant uns dos quilòmetres fins que el van aconseguir capturar.
El cavall va anar solt per un tram de la carretera de Llinars a la Garriga –la BP-5107– fins que va acabar entrant a la urbanització de Can Miret, on el van poder retenir. Segons han confirmat fonts de la Policia Local de Sant Antoni, l’animal presentava una ferida d’uns 40 centímetres al pit que li va guarir un bomber que és també veterinari, segons han explicat alguns testimonis.

Els Agents Rurals també van intervenir aquest dilluns però el cavall va ser retornat a la mateixa finca d’on va fugir i on conviuen una desena de cavalls de diverses edats. Segons fonts del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, el cavall que es va escapar estava correctament identificat. La Policia Local de Sant Antoni ha posat els fets en coneixement del Seprona de la Guàrdia Civil.

Més informació a EL9NOU de divendres 24 d'agost