30 de set. 2012

Visita Virtual de Sant Antoni de Vilamajor 360º (esperem més presència de Les Urbanitzacions)


L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor incorpora, una Visita Virtual de 360 º de fotografia panoràmica esfèrica del nostre poble, a la nova pàgina web.
El virtual 360 º fa un recorregut pels carrers de Sant Antoni de Vilamajor, el seu patrimoni arquitectònic i elements d’interès cultural.

http://visitavirtual.savilamajor.cat

Mostra de forma atractiva els espais naturals i paisatgístics, els comerços, restaurants, allotjaments, edificis emblemàtics i històrics, masies i granges que formen part de la tradició local de la pagesia, instal·lacions esportives i de lleure i d'altres que donen servei al veïnatge.

Dóna presència als comerços que han contractat amb l’empresa desenvolupadora del projecte el seu propi espai, aprofitant la plataforma virtual creada per a l’Ajuntament.

Des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, i la de Indústria, Comerç i Turisme, es vol impulsar i ajudar el comerç local dins el marc d’un Pla de Promoció Turística i Econòmica de la població per donar a conèixer el nostre poble.

Així mateix, de forma gradual, es poden anar incorporant els esdeveniments que es van celebrant al llarg de l'any, com Festes Majors d'Estiu i d’Hivern, Fira de Comerç i Entitats, Setmana Cultural, Festa de l'Esport, etc. Ampliant la base inicial que us presentem avui, podent afegir els nous o actuals comerços que estiguin interessats en tenir presència al virtual 360º.

Informació enviada per l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor