31 d’oct. 2012

Desallotjament d'ocupes a Can Miret??

Segons informació que ens ha arribat, no contrastada, una casa de Can Miret propera a la Masia de Can Miret, que estava ocupada, ha sigut desallotjada fa uns dies.


Aquesta informació ens serveix per fer ènfasi, al fet que cal extremar l'atenció i el seguiment de les nostres llars de les urbanitzacions com Can Miret, Alfou i Pungoles, sobretot si només venim caps de setmana o temporades, i informar als serveis municipals de qualsevol moviment sospitós.

Ara que arriba la foscor de l'hivern hem de tenir més cura amb situacions o persones que no ens resultin dins de la normalitat, sense ficar-nos mai en risc informant als serveis municipals o al 112.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquets ocupes eren una familia que vivia en el k havia estat casa seva. Aquestes situacions no surten nomes a la tele, les tenim al costat de casa nostre.

Anònim ha dit...

el que s'ha de fer és donar suport als nostres veïns que es trobin en aquesta situació tant triste.

Un cop el banc els hagi robat casa l'hi vendran al "banco malo" (o sigui l'estat) i els acabarem pagant tots nosaltres.

Anònim ha dit...

Crec que l'ministrador del blog hauria de cambiar el context i el concepte d'aquesta noticia, sapiguent finalment qui eren les persones que habitaven la casa. I apart donar suport a tots aquella que estan en situacions similars,

Anònim ha dit...

La base de qualsevol estafa és creure que es té una oportunitat única, que un és més llest que els altres, o fins i tot que s'està enganyant l'estafador.

Però això no treu que la gent hagi estat estafada. Com en molts casos de les hipoteques.

En la resta de casos, simplement les families no tenien més remei que hipotecar-se.

Unknown ha dit...

Si vos trobeu a una situació de perill de desnonament, o coneixeu algú que es trobi, contacteu amb agoravilamajor@gmail.com per tractar de solucionar-ho amb l'ajuda dels veïns i veïnes.

Pungoles-opina ha dit...

L'administració del Blog agraeix els aclariments, però en l'article ja comentem que la informació no està contrastada i el títol és interrogatiu. Amb comentaris anònim no poden contrastar informació, encara que agraim comentaris i aclariments rebuts. L'aportació de Agora és una gran iniciativa a considerar en cas de necessitats expossades. Gràcies a tots

Unknown ha dit...

Caldría saber l'opinió del propietari afectat.
Es potser el que firma com anónim?