7 d’oct. 2012

L'art a les Pungoles

Les bretolades són un dels conceptes artístics més habituals a la nostra urbanització. La manca de gestió de les instal.lacions esportives per falta de concursos i concesions a empreses privades, per la lentitut de treball del regidor d'esports de Sant Antoni de Vilamajor del PP en fer el plec de condicions, porta a un abandonament absolut i a que tothom tingui lliure accés per lo bo i lo dolent.

El resultat a la vista està....
A Can Miret també van haver-hi bretolades als vestuaris per la mateixa causa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Osti Alfons!!!!! q podem fer????

alfons ha dit...

Per alusions, només dir-li Sr. Anònim, que el primer que caldria seria que el regidor d'esports de SAV i del PP, finalitzi D'UNA VEGADA el plec de condicions que permeti elaborar el concurs per optar a empreses a gestinar les instal.lacions municipals del municipi, i que estan esperant fa messos poder-hi optar. La propia gestió i ús millorarà la vigilànciade les instal.lacions evitant o minimitzant les bretolades...

Ferran ha dit...

Des de PUSA cada Ple Municipal hem anat demanant que s' estableixi un control d' accessos restringit únicament per a abonats-socis. Amb un carnet amb banda magnètica que limités l' entrada al recinte grant part del problema es ressoldria. Però malauradament no se'ns escolta.