20 d’oct. 2012

Les entitats de Cardedeu reivindiquen el model de Festa Major participatiu en una carta al consistori

Els diferents col·lectius que signen la carta, argumenten que la “Festa Major de Cardedeu s'ha organitzat sempre des dels col·lectius i entitats, i no pas des de l'Ajuntament”, i que es tracta d’un model d’èxit i consolidat que sobreviu tot i les retallades pressupostàries.
 
A més, en la carta dirigida al consistori les entitats fan palès que les “columnes d'opinió de diversos partits polítics que s'han publicat aquest darrer mes a la premsa local són una falta de respecte”, ja que l’organització de la Festa es fa des del voluntariat. És més, els col·lectius organitzadors també es queixen del “flagrant desconeixement del que és i com funciona la Festa Major de Cardedeu per part d’alguns partits polítics que fins i tot en alguns casos formen part de l'equip de govern”.
 
Les entitats que signen la carta són l’Agrupació Coral Cardedeuenca, As d'Arts, Associació Cultural Esquellot, Colla Bastonera de Cardedeu, Colla Gegantera de Cardedeu, Colla Sardanista de Cardedeu, Col·lectiu de músics de carrer, Diables de Cardedeu, El Garitu, El Polvorí, Esplai Bruixes i Bruixots dels Escorrelots i Xafa'l, amics i amigues del country de Cardedeu.


Publicat a Aravallés.cat

A tenir present a Sant Antoni de Vilamajor