12 de nov. 2012

Al govern de Sant Pere se li en va la mà

En resposta a la notícia publicada a la WEB DE L'AJUNTAMENT DE SANT PERE DE VILAMAJOR , molt fora de tó per una ajuntament que mai ha fet res especial per Les Pungoles fins que el PUSA i aquest Bloc li han demanat, volem donar la nostra opinió:

notícia de la web de SP


- En primer lloc pensem que en una web municipal no és la plataforma on manifestar aquest tipus d'informacions POLÍTIQUES I PARTIDISTES PLENA DE FALSEDATS INTERESADES, on els esmentats no poden respondre. Demostra poca neutralitat política i objectivitat.

- En segón lloc, si ens hem de creure algú, NO serà a un ajuntament, alcalde i govern que mai han mostrat gaire interés per la nostra urbanització, que ha delegat un tema trascendental com la recepció en l'ajuntament veí, i que ara critiquen una informació que ells han generat i que mai han traslladat als veïns com calia, fins que el PUSA s'ha reunit amb ells. Haurien d'informar més i millor, i replicar on correpón de forma educada i sens falsetats interesades.

- Creiem que tal resposta té darrera una tirada d'orelles per part de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor (veritable realitzador dels passos per la recepció de Les Pungoles) cap el de Sant Pere (ajuntament que ho ha delegat tot per incapacitat), per haver parlat massa i sense gaire idea de la realitat del full de ruta, com la reacció tinguda manifesta. Per què parles sense permís?? Dolent més que dolent....ARA NEGA-HO TOT i que els dolents siguin els del PUSA!!

- En tercer lloc,és un sense sentit tot plegat, perquè el PUSA simplement ha informat del que li diuen en una reunió com sempre fa, i que agraim, i no guanya res dient mentides, ni busca cap conflicte entre municipis com s'empatolla el govern de Sant Pere de Vilamajor (CiU i CiU així se les maneguen per atacar l'oposició en canvi de treballar com deu mana). Inclús agraeix la renió i la predisposició des d'un primer moment. Una mica rebuscats aquests governants de San Pere de Vilamajor que han vist que han parlat massa i han volgut rectificar de mala manera atacant al PUSA!!! Lleig,lleig Sr. Alcalde se'l nota una mica enrabietat per la bronca rebuda de Sant Antoni de Vilamajor....

Més valdria que aquest govern de Sant Pere es preocupin més per l'estat (carrers), neteja (un operari al mes), serveis(res de res)i seguretat(res de res) de la gent de Pungoles i no en buscar enemics on no hi són, i fer menys política entre ajuntaments per evitar l'oposició constructiva que els fa quedar malament per lo poc que han fet per les urbanitzacions fins ara.

4 comentaris:

Albert P. ha dit...

Auest és l'ajuntament invisible per les Pungoles....només cal veure el sot que han fotut a l'entrada del camí sense asfaltar del nord....ens tenen abandonats...és vergonyós!!!

Sergi ha dit...

Per lo que tinc entés aquest alcalde de Sant Pere és una mica "nen de rabietes".....ja se li passarà, però que s'impliqui més en Les Pungoles que fa falta, i crititqui menys!

Anònim ha dit...

En Sant Pere, últimament no tenim sort amb els alcaldes, hem passat d'un amb un taraná peculiar a un altre que no sap encaixar cap critica , tractant al que li qüestiona amb un menyspreu absolut com ja és habitual en CiU

Anònim ha dit...

QUI TE LA RABIETA??