21 de nov. 2012

De nou perill a la Ctra rural de Sant Antoni de Vilamajor sense que el Sr. Ginesta hi fagi res...Només multes, promeses falses i crits

Enagàs està enllestint ja la part de les obres que afectaven la carretera d’ Alfou a Sant Antoni, però ho està fent sense cap mesura de seguretat. Ahir mateix, molts van passar amb el cotxe mentre una excavadora col·locava pedres enormes a poc més d’ un metre d’ on jo he passat. Tan sols 5 conus delimitaven la zona d’ obres sense cap senyal de perill, cap operari, cap agent de la policia local. Un moviment brusc de l’ excavadora i fàcilment una de les grans pedres podria caure just davant o sobre un vehicle que hi circulés. És urgent que una patrulla de la policia local es personi al lloc de les obres i demani que es posin els mitjans necessaris per evitar qualsevol perill. 
PUSA ha enviat un correu demanant de manera immediata que es posin els mitjans per tal de que puguem circular amb seguretat.De nou el Sr. Ginesta i la seva regidoria de governació demostra la seva incopetència....només sap augmetar les multes i fer promeses electorals que després oblida, sense deixar de cobrar el seu sou pujat...urbanitzacions igual a poble...si si!! Pels que el van votar, millor que en les properes s'ho repensin!!

1 comentari:

Ferran ha dit...

PUSA va fer les gestions oportunes davant l' Ajuntament i la policia local. Avui, ja hi havia un operari regulant el trànsit.