20 de des. 2012

El regidor d'esports de Sant Antoni de Vilamajor diu NO

En el darrer ple, va quedar clar que el regidor renegat del PP per mantindre el sou que té sense donar un pal a l'aigua, ha dit que NO:

- Diu que NO ha avançat res en tot allò que es va comprometre a arreglar en l'inici de legislatura ja fa 1 any i mig....TOT ESTÀ IGUAL!!

- Diu que NO al seu compromís de tirar endevant el Carnet Únic....no sabem per què, però intuim que no sap com fer-ho i li porta massa feina.

- Diu NO a una reunió de la Comissió del Carnt Únic per donar explicacions de tot plegat i veire com estan les coses, i explicar com pensa solventar que a les instal.lacions que paguem entre tots hi entri qualsevol sense cap control i cap remuneració.

- Diu NO a un Plec de condicions per donar en CONCURS la gestió de les instal.lacions esportives municipals, a sigui qui sigui, sense fer-ho a dit. No ho consentirem si no es fa com a tot arreu, sigui quin sigui l'històric.

- Diu NO a cap mena d'informació respecte a properes activitats a organitzar en les instal.lacions de les urbanitzacions

- Per tant diu NO ha arreglar un problema crònic d'intrusisme i abandonament de les instal.lacions esportives municipals de Sant Antoni de Vilamajor, amb l'acceptació de la seva alcaldessa, que són la seva responsabilitat i la seva feina......s'està guanyant el sou aquest regidor?? Nosaltres tenim la certesa que no i així ho diem ben alt en aquest Bloc.

1 comentari:

Francisco ha dit...

El regidor cuando era del PP parece que trabajaba un poquito más, quizás ahora busque entrar en las filas de quien le manda y le paga el sueldo, y es que los cambios de indumentaria parece que se dan muy bien a este señor, por lo pronto se entrena con el NOOOOO a todo, al igual que el consistorio comandado por CiU.