6 de des. 2012

MOLT INTERESANT!!Punts tractats en el darrer ple del dia 4/12 a Sant Antoni de Vilamajor

PUSA ens fa arribar la proposta que va plantejar i els precs i preguntes tractats amb les respostes que van donar els regidors de govern de Sant Antoni de Vilamajor:

- Proposta per creació de Comissió de treball per la reforma del ROM per millorar la participació ciutadana en les decisions municipals: El govern (Adscrit, CiU, ERC, AIV) va votar en contra de la moció, sense una explicació raonable per NO treballar en aquesta direcció.

- Per què no es va escriure una carta a Aiguas de Catalunya respecte a pujades de tarifa del municipi i Can Miret, com es va fer anteriorment entre diversos municipis a ATLL?? La resposta va ser que veient que no va servir de res l'anterior perquè intentar-ho..

- PUSA va mostrar el seu desagrat per la forma de contractació del personal administratiu de les escoles velles, on va imperar els aspectes subjectius que els objectius de la prova. Es va demanar un canvi en el format de prova i la seva avaluació. La resposta va ser anotar i callar.

- PUSA va voler confirma un dels dubtes de la Recepció i les obres de Les Pungoles, consultant de nou qui tindrà l'ultima resposta. La resposta del govern va ser que l'Ajuntament tindria el poder de decidir per si sól, però que la intenció és consultar als veïns sobre la decisió donada la situació actual de crisi, deixant tot el projecte enllestit sigui quina sigui la decisió final. Això torna a contradir el que l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor va dir en la seva web, afirmant que serien els veïns qui tindrien l'última paraula, demostrant la manca de treball conjunt i coneixement diferencial dels dos ajuntaments al respecte. Decidir i Consultar són conceptes diferents.

- PUSA va denunciar en el ple la manipulació del govern respecte la revista SAV i com el govern es sobrexpossa en la web i en la revista sense permetre aportacions de altres grups municipals ni els ciutadans. Només afirmar que potser el PUSA no el deixaran publicar el seu text en el proper SA.....raó? Els hi dirà la regidora de tecnologia!!

- Es va denunciar de nou la manca de control de seguretat de les obres d'ENAGAS per les interferències al camí rural asfaltat que comunica les urbanitzacions amb el poble. La regidoria de Governació mai actua proactivament, perquè diu que no està assebentada de les operacions que fa una empresa en el municipi....GREU.... Així doncs PUSA va demanar que si efectivament és així, s'obri expedient sancionador a l'empresa encarregada de les obres....ho faran o esperaran a que passi quelcom algun dia??....algun regidor/a de govern va suggerir que ja erem prou grandets per anar per un altre camí si no podíem passar....GRAN SOLUCIÓ!!!

- PUSA va preguntar perquè els veïns  d'Alfou van tenir que pagar les bandes rugoses si és competència de l'Ajuntament? S'ho mirarà el Sr. Ginesta.....ja hi podem contar amb la resposta que ja se li ha demanat en anteriors plens, sense cap èxit!! Se li va demanar al Sr. Ginesta si s'estava fent un estudi respecte a les sancions de trànsit del Municipi com fa Llinars del Vallès. La resposta del Sr. Ginesta, va ser que Llinars no és exemple de res per Sant Antoni. GRAN RESPOSTA!!

- PUSA va demanar on diu exactament que el cost de l'enllumenat de les urbanitzacions ha de recaure en els veïns de les mateixes. Una resposta del govern va ser que estava en els estatuts, cosa que no és certa perquè es para de manteniment. Es va respondre també que hi havia una sentencia que així ho deia, i PUSA va expossar 6 de diferents que diuen el contrari. El govern diu que consultarà el tema, o això va semblar. Potser les entitats s'ho haurien de mirar tot això amb carinyo...pel bé de les butxaques dels veïns

- PUSA va preguntar per la senyalització de l'accés al parc entre Les Pungoles i Can Miret. El govern va respondre que no hi ha cap intervenció al respecte. Així es queda l'accés!!

- PUSA va demanar al govern que intercedís amb correus per demanar un allargament del termini de dies per recollir un certificat o paquet a l'oficina, on ara va de 7 a 15 dies en horari laboral. Per la gent de les urbanitzacions i de cap de setmana és un problema. El govern diu que s'ho mirarà

- PUSA va incidir de nou, després de un any i mig, sobre la comissió pel carnet únic i passos respecte al plec de condicons per la gestió externa de les instal.lacions esportives de Les Pungoles i Can Miret. La resposta del regidor d'esports va ser que es cediria a dit a les escoles de tenis que intervenen ara, demanant un manteniment d'elles, sense cap plec de condicions ni concurs. El tema del carnet únic està parat, al igual que les reunions i la comissió com a tal.......GRAN COMPROMÍS D'UN REGIDOR DE GOVERN, que ens sembla que no està treballant on i com cal segons el que se li demana pel sou que cobra. Tant costa un plec de condicions i fer les coses de forma transparents??