10 de des. 2012

Sant Pere de Vilamajor vol pavimentar el nostre camí del nord.

Tal com hem demanat moltes vegades en aquest Bloc i els pungoleros, i amb l'ajuda inestimable dels regidors del PUSA, amb gran criteri l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor, publicava en la seva web:


"L'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha aprovat acollir-se a la convocatòria d'ajuts econòmics de la Xarxa de Governs Locals de la Diputació de Barcelona. El programa d'actuacions presentat per l'actual legislatura inclou diversos projectes com millores d'equipaments existents, millores en vies de comunicació o suport financer. Tot i que la voluntat del Govern Municipal és realitzar el màxim de les millores necessàries al municipi, el nombre d'actuacions i el seu calendari d'execució estarà lògicament condicionat a la quantitat de subvenció que concedeixi la Diputació. 
Les sol·licituds de subvenció que ha presentat Sant Pere de Vilamajor són les següents:
  • Rehabilitació del Local Municipal "La Fàbrica". L'objectiu serien fer les obres necessàries per rehabilitar la coberta i poder obrir de nou aquest equipament al públic durant el bienni 2013-2014. Import sol·licitat: 181.949 euros.
  • Ampliació del Cementiri Municipal. Deguda a la previsible manca d'espai, es preveu construir, durant el 2013, un nou mòdul de nínxols per poder donar servei els propers anys. Import sol·licitat: 56.876 euros.
  • Pavimentació del camí d'accés a Les Pungoles. L'objectiu seria, durant el 2014, asfaltar l'actual camí de terra que comunica Les Pungoles amb la carretera BP-5107 a l'alçada de l'entrada del barri de Les Faldes del Montseny. Import sol·licitat: 116.780 euros.
  • Suport financer. L'objectiu d'aquest ajut seria com a cobertura al dèficit de finançaments d'inversions. Import sol·licitat: 340.000 euros."

Esperem que pugui ser un fet, i recuperar una mica el dèficit d'inversions que té aquest ajuntament amb els seus veïns pungoleros.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

OHH!!! Que guay.Llàstima que no es faci ja. I així els de Faldes, Can Volart i el Mirador podriem passar-hi com a via alternativa a la "dolentota" carretera de Cànoves. Que a més potser estarà en obres l'any vinent.
Ostres pungoleros que s'us animarà
la urba ,ja que el vostre camí del Nord és el nostre futur camí del Sud.

Albert P. ha dit...

Ho hem de veure positivament, com una via nova de comunicació amb el nucli urbà. No crec que a la gent de Faldes li interesi fer tanta volta per Les Pungoles...seria incongruent. Ha de ser una millora que eviti la contaminació per pols i eviti els boscos bruts de pols, i alhora permeti arribar a Sant Antoni i Sant Pere sense fer servir carreteres de risc. Totalment una millora...no cal treure llps on no hi han conills. Hem d'estar d'enhorabona!!