9 de gen. 2013

Així respón l'Ajuntament de CiU i companyia als problemes de les urbanitzacions

Us fem arribar un exemple més de l'implicació de l'ajuntament (CiU, Ginesta, ERC i renegat de PP) respecte les problemàtiques dels veïns de les urbanitzacions (com sots en accesos, instal.lacions esportives, seguretat...

Aquest cas és una resposta al probleme genaralitzat d'esquerdes en vivendes de molts veïns d'Alfou.


Resumint, l’ Ajuntament determina que aquest tema no és de la seva competència i que si volem un estudi geològic del terra d’ Alfou ens el paguem nosaltres.
PUSA va presentar la recollida de signatures denunciant els problemes detectats per tal de que els veïns es quedessin més tranquils, i per tal que al menys, com a veïns i regidors representants de la gent de les urbanitzacions als plens, han volgut posar sobre avís al govern de Sant Antoni de Vilamajor sobre el problema detectat. Ni gent CiU de les urbanitzacions, ni entitats, ni AAVV s'han preocupat pel problema, tot i que aquesta mateixa comunicació es va fer a la Junta de Conservació.
D’ altra banda, a títol particular, el PUSA ha fet un estudi del terreny d’ Alfou per veure  quines poden ser les causes. Tan aviat tinguin els resultats ens comunicaran quelcom.