16 de gen. 2013

El regidor d'esports de SAV......Incapaç, il.legal o negligent

Un d'aquests adjectius serà el que es pot associar a l'actual regidor d'esports de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, el Sr. Felipe Garrido, amb el consentiment de la seva alcaldessa, la Sra, Berdala, en referència a l'actuació respecte a les instal.lacions esportives municipals:

Incapaç: Si no ha pogut desenvolupar un plec de condicions adequat i assequible per treure a concurs la gestió de les instal.lacions esportives de Can Miret i Les Pungoles tot i saben que és lo correcte, SENSE FER-HO A DIT , i sense cap criteri clar i eficient,com ho està fent . Potser no té clar que els diners que gasta en mantindre coses que es deterioren per la mala gestió, són de tots nosaltres.

Il.legal: Haurà recorregut en una possible  il.legalitat, si no ha sigut per incapacitat, i ho està fent per voluntat i amb coneixement de causa (ja sigui per evitar-se feina o per interesos d'altra mena). Si aquest és el fet s'hauria de confirmar i denunciar, el fet que s'estan ASSIGNAT A DIT les gestions de les instal.lacions esportives a empreses que treuen el rèdit que sigui (econòmic, ús descontrolat...) a base dels diners de tots els veïns de SAV.

Negligent: Si no és concient de res del que fa al respecte, i tot així, per opinió de tercers o per històrics, i per no involucrar-se en les gestions i elaboració de plecs de condicions (que és la seva feina), deixa que es portin com fins ara amb concessions no concursals de les instal.lacions a empreses A DIT. Això encara diu menys de la seva capacitat com a responsable de la seva regidoria, i dels diners que tots invertim per mantenir aquestes instal.lacions.

Escolliu quin és l'adjectiu que creieu s'ajusta més a la'actitut del regidor d'esports del nostre municipi (antic número 1 de les llistes del PP). Nosaltres ho tenim bastant clar vistes les actituts fins ara i la feina feta....