4 de gen. 2013

Segón robatori a Alfou en menys d'un mes...i el Sr. GINESTA encara ens cridarà!!

Un nou robatori va tenir lloc a Alfou pocs dies després del que informàvem al nostre web. En aquesta ocasió ha estat a l’ Avda Alfou amb el carrer Hortènsia. El robatori va ser el dia 26, dia de Sant Esteve, al voltant de les 19.00h. Els lladres van regirar tota la casa i se’n van endur una Televisió. Els veïns afectats demanen més control policial, i l’ establiment de càmeres de vídeo vigilància a les entrades de la urbanització. PUSA ja va presentar 10 mesures urgents per millorar la seguretat, malgrat haver-les presentat, a dia d’ avui seguim amb el mateix problema, que te difícil solució sense una inversió en mitjans dissuasoris.

Seguirem insistint des de la nostra responsabilitat com a regidors de l’ oposició per tal que no quedi un cop més oblidada la petició formulada en aquest sentit.

3 comentaris:

Jesús Sans Pros ha dit...

Em sembla que com ciutadans de Sant Antoni tenim dret a demanar que es preguin mesures per tal de frenar, en el possible, els robatoris que s´estant produïnt.El que no pot ser es que no es faci res..es que hem d´esperar que algun dia hi hagi violència a més de robatoris? Tant costa fer una reflexió seriosa i prendre mesures per part de l´Ajuntament? Crec que els veïns ens mereixem una explicació.

Anònim ha dit...

Mentres la policia estan amb les mans al darrere, fets uns milhomes (tal com mostra la foto) els lladres van robant a les nostres cases!!!

Algoritme ha dit...

Aquesta és la gran feina que fa el Sr. Ginesta per les urbanitzacion.....seure al seient, cridar toteries i cobrar....i la Sra. Alcaldessa li permet. Com es pot tenir tan ta poca vergonya!!