1 de febr. 2013

PLE de l'Ajuntament de SAV del 31/01: Punts plantejats pel PUSA


Els regidors del PUSA ens ha informat dels temes tractats en el ple d'ahir 31 de Gener del 2013:

1) Primerament va sol.licitar dues esmenes de l'acta del ple anterior:
-Que quedés en acta que els regidors de govern NO han deixat de cobrar les pagues extres, ja que les tenen prorratejades en 12 mesos.
-Que el regidor del PUSA, Israel Sugrañes, havia preguntat pel carnet únic i el plec de condicions de les instal.lacions esportives del municipi, a la que el regidor d'esports va respondre que no hi havia res avançat ni previsió.
PUSA ens farà arribar acta amb els punts interesants tractats i les respostes un cop aprovades.

2) PUSA va preguntar diversos punts sobre els pressupostos del 2013 que no consideren raonables en els temps que corren, on per exemple els gastos d'alts càrrecs han passat del 2011 al 2013 de 12000 a 40000 euros degut als sous dels regidors de govern (CiU, ERC, PP, i Ginesta), i on també hi ha previst un cost de 50000 euros en consum de telèfon. PUSA, lógicament, va votar en contra dels pressupostos.

3) En precs i preguntes:
- Protecció civil, per què no es desenvolupa si hi han voluntaris? Ginesta va dir, sense cap xifra a les mans, que era molt car....bàsicament ni s'ho ha mirat ni ganes!!
- Augment de l'aigua. Mentre Cardedeu s'ha plantat, SAV a acceptat la pujada sense plantar-se i negociar, tot i haver pagat obres de ATLL en el 2008 que haguessin permés negociar amb la companyia amb marge.
- PUSA va demanar al govern que s'informe sobre les obres de la Ctra de Cànoves, el inici de les obres i les afectacions pels veïns de Les Pungoles i Can Miret.
- També es va consultar sobre la reparació de l'asfalt del camí rural de Sant Antoni cap a les urbanitzacions, que va deteriorar la Contractista de les obres del gas. El govern va confirmar que hi està al darrera.....a veure si treuen algun resultat.
- Es va demanar al Sr. Ginesta que desenvolupés unes xerrades dels Mossos d'esquadra i policia amb els veïns, per donar criteris de seguretat als veïns i els seus habitatges, com ja s'està fent en altres municipis. No tenim gaire fe en que el Sr. Ginesta faci quelcom.

Alhora de donar veu als assitents al ple, es va tornar a veure com els regidors de govern (Ginesta, Esport,...) no responen a les instàncies que reben dels ciutadans, com ja ha denunciat molt sovint el PUSA als plens......molts regidors de govern ni treballen ni escolten....i això ens entristeix.

Com sempre les respostes del govern i l'alcaldessa van ser molt decebedores