20 d’abr. 2013

Discriminació de les urbanitzacions a la recollida selectiva.

Des de fa poc més de 15 dies, Alfou s’ ha incorporat al sistema de recollida selectiva que està vigent des de fa temps a Les Pungoles i Can Miret, es tracta del sistema de recollida porta a porta. El rebut de les escombraries s’ ha incrementat en uns 40 euros amb el nou sistema, però no tenim res a dir en aquest sentit ja que la recollida a les urbanitzacions sempre resultarà més cara que la del nucli urbà. La recollida que varia és la de la matèria orgànica i la resta ( un conjunt de deixalles que no van ni al contenidor groc ni al blau ).

El problema ve quan comparem la recollida que es fa a les cases unifamiliars del C/ Girona, Lleida, Sta Ana, etc i Can Sauleda i la de la resta de les urbanitzacions allunyades del poble. Mentre que a les cases unifamiliars del poble es recull també els envasos i el cartró, a la resta d’ urbanitzacions no succeeix així. PUSA no vol de cap manera que no es recullin els envasos i paper a les urbanitzacions i cases on ja es fa, el que demana és que la resta d'urbanitzacions tinguin el mateix tracte o que per contra, la manca del servei es traslladi en un descompte proporcional a la taxa cobrada. En aquest sentit, PUSA ha entrat a registre una petició formal per resoldre aquesta injustícia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La recojida actual esta causando muchos problemas a los vecinos,no saben que dia es la recojida,luego en los contenedores negros si tienes la basura no lo recojen,PUSA y Ana Castillo debeis ayudar a los vecinos.gracias y que nos bajen el recibo como a las demas urbanizaciones.