21 d’abr. 2013

Pungoconsells 7: Una escapadeta a Salzburg??

En l'article d'avuí volem destacar uns consells de la ciutat de Salzburg per si us voleu fer una escapadeta per les europes ... avuí en canvi de tres seran quatre....

QUART: No podeu passar per Austria sense passar per Salzburg i gaudir dels seus encants. Apart de la casa de Mozart i la ruta de "Sonrisas y Lágrimas", o els centres de Red Bull a la ciutat o les afores, però el que resulta molt imponent, segons el nostre parer, és la fortalesa de HOHENSALZBURG. Per dormir us aconsellem l'Hotel Mirabellplatz .


TERCER: Per anar a dinar un menjar típic autríac, podeu visitar el famós restaurant Triangel, on podeu menjar el que aquí anomenem "escalopa", que ho fan de conya. Per baixar el dinar i veure caure el sol us hauríeu d'apropar fins al mirador de Kapuzinerberg.

Vistes des del mirador Kapuzinerberg
SEGÓN: L'altre racó que ens va impresionar de la ciutat, va ser el cementiri de la pel.lícula de "Sonrisas y Lágrimas",  el Salzburg Katacomben. En ell podreu veure on es van intentar amagar la família Trapp dels nazis.

Cementiri de pel.lícula

PRIMER: El que més destacaríem de Salzburg és la passejada entre la fortalesa i el Museu Modern de Salzburg. Per dinar, podeu fer-ho al mateix museu, on hi ha un restaurant excel.lent que es diu M32, on les vistes de la ciutat són simplement espectaculars. Podeu tornar passejant a la ciutat per una ruta senyalitzada, fins arribar als seus carrers plens de botigues

Vistes des del M32 al Museu Modern de Salzburg

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bon reportatge !

Un cop allà us recomano anar si aneu amb cotxe a la regió del Salzkammergut. Idíl·lic !!