19 de maig 2013

A Les Pungoles tenim assassins....

Així de clar i català!! Un quasi humà que potser viu pared amb pared amb nosaltres a Les Pungoles es dedica a matar gatets de poca edat amb verí, generant un patiment i agonia irreversible al animal. Sap greu dir-ho, però un fet tant monstruós ha tornat a ser realitat aquest cap de setmana. "Roque" ha mort enverinat a les mans d'algú (si se'l pot considerar humà), que saludem cada mat, i que esperem que un dia sigui tractat com ell tracta. Ha exterminat de la pitjor manera un gatet petit i carinyós, que no veia bé i no sortia gens de casa. Li ha molestat la seva existència a un criminal amb cos de persona. Avís a navegants!! 


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Dels collons penjava aquest tio a on tenim la má de les Pungoles al parc!!!!!

Anònim ha dit...

Damano a Deu que at-torni amb qui mes estimis la teva mala acciö.
Era el meu petit gatet,i molt fepla, no veia cuasi res.

Marisa ha dit...

A mi fa dos anys amb van assesinar al meu gat... I si, hi ha molts veins que possen menjar amb veri per que els pobres gats la palmin!!! Això es delicte, que li quedi clar a qui ho posi, per que si algun cop ho veig ho denunciaré sense cap dubte.

Anònim ha dit...

Només desitjo que tingui la mateixa mort!!!!

Ferran ha dit...

La gent que actua d' aquesta manera demostra una manca de sensibilitat absoluta, de respecte i civiste.Al PUSA aquest tipus de conducta ens fa simplement fàstig.

Anònim ha dit...

el meu gat va desapareixer i mai mes vaig saber res de ell, s'ha de vigilar aquets pallasos, ara el veri potser era un mata ratas i sel ha menjat el gat mai se sap.