20 de maig 2013

Queixa amb la recollida porta a porta. PUSA està actuant sobre aquest tema i ho portarà al Ple


Ahir, dijous dia 16, membres del PUSA van tenir una xerrada amb la Junta d’ Alfou per tractar diversos temes. Un d’ ells va ser el de la recollida porta a porta. Segons ens va informar la pròpia Junta, alguns veïns havien mostrat la seva queixa pel fet que en no pocs casos, malgrat haver deixat el cubell corresponent segons calendari setmanal, el camió d’ escombraries no havia recollit les bosses. A la foto, podeu veure el cubell amb les restes orgàniques que va deixar-se al c/ Magnòlia el dimarts dia 16 a les 22.00h, l’ endemà, el cubell seguia amb la bossa, sense que s’ hagués recollit el seu contingut. De moment les queixes han estat de paraula, ja que molts veïns afectats pensen que s’ ha tractat d’ una qüestió puntual. Un cop parlat amb la Junta, sembla que el tema no és tan puntual, i per tant, demanem als veïns que facin arribar les seves queixes en aquest sentit, o bé al web del PUSA, o bé a la mateixa oficina de l’ Entitat.
Al mateix temps, el regidor del PUSA a Les Pungoles, Israel Sugrañes, ha rebut també forces queixes dels veïns de la nostra urbanització, per idèntica problemàtica.

Si el problema es dona també a les altres urbanitzacions, us demanem que actuen en la mateixa direcció, per tal de fer una queixa formal a l’ Ajuntament.