6 de maig 2013

Resum assemblea sobre obres a Les Pungoles

Com a síntesi de l'Assemblea Extraordinaria sobre el Projecte d'urbanització de Les Pungoles i pels que no vau poder assitir, us fem arribar el següent resum:

- Primerament l'alcaldessa de SAV ha donat explicacions a les declaracions discriminatòries sobre les urbanitzacions al programa d'en Cuní a 8TV.

- L'alcalde de Sant Pere demana bona perspectiva i predisposició devant del projecte, i que la decissió és de la gent però que si els veïns no volen no es tirarà endevant DE MOMENT!!

- Una tècnica del equip que ha elaborat el projecte, l'ha explicat als assistents, explicant fases, parts, preus i timming. S'han comentat al.legacions presentades pels veïns.

- S'han respost preguntes tècniques.

- S'ha expossat una al.legació d'alguns veïns sobre documents passats de cessió, el projecte i el pagament en època de crisis.

- Els alcaldes i tècnics han respost temes sobre recepció anterior, postura de l'ajuntament sobre el que aportarà econòmicamen (res) , finançament i altres comentaris com el del regidor del PUSA (Israel Sugrañes) sobre dèficit d'inversions de l'ajuntament a Les Pungoles (que paguem un 18,2% dels impostos de IBI i Circulació). Al acabar els representants dels ajuntaments marxen.

- Finalment la junta de la EUC escolta dubtes i opinions dels veïns per copsar la tendència d'opinió sobre el projecte

La presentació  expossada a l'assemblea estarà aviat disponible a les webs municipals de Sant Pere i Sant Antoni