17 de maig 2013

Una escapadeta a la Ruta del Carrilet (Via Verda)...

Per aquells que us agradi el cicloturisme us suggerim un parell de dies de bicicleta amb la Ruta del Carrilet entre Olot i Sant Feliu de Guíxols, fent nit a Girona. Pedalant 60 Km el primer dia des d'Olot fins a la capital gironina, i el següent dia 40 Km més des de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols i la seva platja. Sempre anirem seguint l'antic traçat del Carrilet (tren que comunicava la Garrotxa, la Selva i el Gironés)

Es tracta d'una ruta ben senyalitzada, apte per totes les edats, i on anirem sempre acompanyats de natura i paissatge. Les antigues estacions del carrilet, sovint s'han transformat en cafeteries i restaurants, o puts d'informació municipal i turística.

D'Olot a Girona

Ja que la informació sobre la ruta la podreu trobar ben complerta en la web de les Vies Verdes, si que ens atrevim a fer-vos arribar uns quants consells i recomanacions que us poden ser d'utilitat si us animeu a viure l'aventura..

- Si sortiu d'Olot i voleu esmorzar, ur suggerim pendre un mós a l'Hotel Estació. Un bon tracte i bons entrepans per començar el viatge, just al costat de l'inici de la Via Verda.

- Per dinar us recomanem una aturada al municipi d'Anglès, en el Restaurant Ca l'Elisa, on tenen un menú ampli i per llepar-se els dits. Una relació tracte/qualitat/preu excel.lents de veritat. Si ho demaneu amb carinyo us guardaran les bicis en el garatge que tenen just devant del restaurant.

- Una bona elecció per dormir, es fer-ho al costadet de Girona, en el municipi de Salt, en un Bed & Bike (us guardaran les bicicletes en el seu pati decorat), quasi nou, modern i molt acollidor anomenat Can Bo de Pau. El Buffet de l'esmorzar, amb els millors croissants de l'imperi (del forn de girona que va guanyar un concurs estatal), és per enmarcar. Tot per un preu al voltant dels 40 euros la nit per persona.- Si podeu escollir, segons la nostra experiència, organitzeu la sortida perquè coincideixi amb el Temps de Flors de la ciutat de Girona al mes de maig,. Així, abans d'anar a dormir ,podreu fer una visita floral a la ciutat i sopar en un dels seus locals amb encant. El Restaurant Blanc pot ser una bona elecció (del grup de El Pla de Palamós) per la seva relació qualitat/preu).

Temps de Flors a Girona

- Just arribant a Sant Feliu de Guíxols, el segón dia de ruta, podeu dinar en una de les antigues estacions del Carrilet, al Restaurant Font Picant, on trobareu imatges del passat del tren i la seva gent.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Gracies per tanta informaciö...


Al nostre reconeÇament...