5 d’ag. 2013

Trigarà molt l'asfalt del camí del nord??

És relativament habitual, només cal anar a la darrera Assemblea Extraordinària de Les Pungoles, per veure com els nostres alcaldes (en aquest cas el de Sant Pere de Vilamajor), s'omplen d'orgull al dir-nos que asfaltaran el nostre camí del nord. Vergonya haurien de tindre del poc que inverteixen en nosaltres i lo molt que reben.

Quan fa que no fan inversions??? Potser ja era hora Sr. alcalde. Se li oblida dir quantes vegades els veïns i la gent del PUSA li han demanat la intervenció, abans de penjar-se medalletes......però serà realitat?? Recordem que no fa molt, van ser la gent del PUSA els que van tenir que demanar un cartell indicador decent amb el nom de Pungoles ben escrit, per aquest mateix camí!!! De moment només hi han paraules sense fets. I esperem que no calgui esperar anys i lesgislatures per veure que les promeses es compleixen.

Ara per ara l'Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor (i el de Sant Antoni de V. també) no han ajudat a fer realitat la Festa Major de Les Pungoles....però que les del nucli urbà no faltin....menyspreu en inversions i abandonament sempre ens regalen!!


Ni senyals de l'asfaltat del camí del nord