23 de set. 2013

Amb les obres de la Ctra de Cànoves, alguna cosa ja hem guanyat

De moment, tot i que encara falta molt perquè finalitzin les obres de la Ctra de Cànoves a Cardedeu, algun rèdit ja em tret de les mateixes. Ara per ara ens han asfaltat un tram del camí rural, que en un futur serà una millora per nosaltres, alhora de arribar a Cardedeu a peu o bicicleta desde Les Pungoles, sense tenir que transitar per la carretera. També disminuirà la contaminació per pols que patien els camps, pagesos i veïns degut al trànsit de vehicles per aquest camí per anar a les hípiques quan no estava asfaltat.

Pels més temerosos i prudents que encara pateixin per anar per la Ctra de Cànoves molt més transitada, també serà una via transitable per automòbils i motocicletes, a poqueta velocitat, i sense fer patir els vehicles en aquests temps de crisi. Una via que ens queda a la porta de la nostra urbanització.

Ja sabem que hi ha gent a la que no li agrada l'asfalt, però aquest tram al natural no deixava de ser un problema pels que hi circulaven per ell habitualment o hi viuen arran.

Nou tram asfaltat a l'alçada de les hípiques