9 d’oct. 2013

Detingut un home acusat de dos robatoris en habitatges de Sant Antoni de Vilamajor

Publicat al 9nou

"La Policia Local de Cardedeu ha detingut un home de 20 anys acusat de dos robatoris amb força en habitatges de Sant Antoni de Vilamajor que es van cometre els dies 30 de juliol i 5 d’agost. Va entrar quan no hi havia ningú a les cases.

La Policia Local de Cardedeu va detenir un home de 20 anys i sense domicili conegut acusat del robatori amb força a dos habitatges de Sant Antoni de Vilamajor que es van produir els dies 30 de juliol i 5 d’agost. El detingut va ingressar a presó després de declarar davant del jutjat de guàrdia de Granollers que porta el cas.


Una investigació dels Mossos de Granollers va permetre relacionar al detingut amb els dos robatoris. Amb tot, la policia catalana no va poder localitzar-lo en un primer moment i va emetre una ordre de recerca que va donar resultat el divendres 20 de setembre quan el jove va ser identificat i detingut per la Policia Local de Cardedeu.


Tots dos robatoris es van produir durant el dia i quan no hi havia ningú dins dels habitatges. L’autor va forçar una finestra per accedir a l’interior i va sostreure diversos aparells electrònics com televisors, càmeres de fotos o un generador.


Els Mossos mantenen la investigació oberta per determinar si altres persones van participar en els robatoris. El detingut tenia tres antecedents policials per fets similars."


Notícia complerta al 9nou en enllç al inici del post