30 de nov. 2013

Ho hem aconseguit: Recollida selectiva igual per a tots.

Finalment la feina feta pels nostres regidors ha tingut recompensa. Ahir, l’ Alcaldessa de Sant Antoni ens va informar que s’ havia arribat a un acord amb el Consorci de Residus per tal que a les urbanitzacions es recollís tot tipus de brossa, no sols la resta i la orgànica, si no envasos y paper. Hi haurà recollida de fracció orgànica els dimarts, dijous  i diumenge , envasos el dimarts i divendres , paper-cartró  i resta el diumenge. Com fins ara, s’ haurà de deixar tot, durant la nit.
Com ja sabeu, PUSA va recòrrer en via administrativa el sistema vigent de recollida porta a porta per entendre que era discriminatori. A més, al llarg dels Plens la gent del PUSA ha estat demanant constantment que la recollida fos igual per a tots els veïns. I finalment s'ha aconseguit en el darrer ple de l'Ajuntament de SAV. El nou sistema tindrà un sobre cost de 3.000 euros que no repercutirà en el rebut.
Podeu veure el seguiment de les actuacions fetes als enllaços següents:
Felicitats a tots per un pas més en la millora de les urbanitzacions empesa pel PUSA i desenvolupada amb bon criteri per l'Ajuntament.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Una gran noticia!!
Sabeu a partir de quan serà efectiva la recollida selectiva?

Unknown ha dit...

Una gran noticia!!
Sabeu a partir de quan serà efectiva la recollida selectiva?

Pungoles-opina ha dit...

Certament ho és...una gran notícia per tots!! Es probable que estigui en marxa aprincipis del 2014, després d'una campanya informativa.

Salut i Enhorabona a la gent del PUSA!!