1 de gen. 2014

Poda dels arbres a les urbanitzacions....indiscriminada??

L’ empresa Eulen ha estat fent poda d’ arbres a Les Pungoles, Alfou i Can Miret d’ arbres que amb les seves branques tocaben els cables elèctrics. Fins aquí cap queixa o retret. Es tracta d’ una feina que s’ havia de fer si no voliem veure a la llarga els cables en mal estat, o inclús tallats. Altra cosa és com s’ ha fet la poda. Si veieu la foto de l’ arbre de l’ esquerra, veureu com van podar sols les branques de la part dreta, deixant la resta tal com estava. Sens dubte aquest arbre de Can Miret, a la primera ventada anirà a terra, ja que ha perdut l’ equilibri que les branques tallades li feien fins ara.  Algun altre veí també ens ha comentat que la poda feta sense la presència dels propietaris no ha tingut tanta cura com aquella en la que els veïns afectats hi eren present durant les tasques de manteniment d ela xarxa. Parlant amb el president de l’ Assossiació de veïns de Can Miret, ens ha comentat que potser els mitjans utilitzats per fer la poda per part de l’ empresa subcontractada, no han estat els millors.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

es una vergonya, han fet mal bé propietats privades. Es veu que hi ha clases, i alguns poden fer el que els dona la gana i el ciutadà no pot dir ni piu. A callar, perquè les elèctriques manen a aquest pais.

Anònim ha dit...

...i a més a més, el rebut de la llum no para de pujar mes darrera mes

Anònim ha dit...

No crec que la electrica tingui la culpa d'aquest cas. Si no uns operaris que no valoren el que fan i que es deuen pensar que a la cua de l'atur no n'hi han del seu gremi. Donc SI QUE N'HI HAN. I molts que ho farien molt millor per el mateix sou.

Anònim ha dit...

Esto es España señores.
El unico pais del mundo, que si estuviera fuera de la union europea caeria en crisis cada 5 años por los mismos errores. Y uno de ellos es mantener en nomina a incompetentes.
Despues dicen que la independencia nos iria mal?
Mejor que ahora mil veces.

Saludos.

Anònim ha dit...

Amen!!!!!

Anònim ha dit...

ya está el tipico catalán acomplejado por España... no mezcles... por favor!!!!!
Salu2

Anònim ha dit...

acomplejar v. tr.1   Hacer que una persona se sienta inferior al mostrarle sus defectos o considerar ella que los tiene: la gente inteligente me acompleja.

ignorancia

f. Falta general de ciencia y cultura:su ignorancia raya en el analfabetismo.Falta de conocimiento acerca de una materia o un asunto determinado:mi ignorancia sobre vuestra relación era absoluta..