22 d’abr. 2014

A veure si les inversions al nucli urbà són rendibles??... Probablement NO!!

Tot fa just un any, va ser inaugurada la biblioteca Municipal de SAV. Un projecte de més d’ un milió d’ euros, amb quasi 1.000 m quadrats edificats, amb un cost anual de manteniment, proper als 90.000 eur. És temps doncs de fer balanç, i per això PUSA ha demanat un informe sobre el nombre de socis que ha tingut la biblioteca en aquest primer any de funcionament. Quants prèstecs de llibres s’ han fet, o quina ha estat l’ afluència d'usuaris.

Sempre s'ens justifiquen que són inversions per tothom, però sempre PUSA i nosaltres hem dit també que falten diners a les urbanitzacions. Calia una inversió tan gran amb els edificis sense utilitat que disposa l'ajuntament, i  veient com estan els nostres asfalts i la seguretat (manca de personal en el servei de policia)?? No oblidem que els regidors de govern de Sant Antoni de Vilamajor (CiU, ERC, PP Trànsfuga, i Ginesta) el primer que van fer va ser pujar-se el sou.
Instància demanat resultats de la Biblioteca Municipal


Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor, continuen amb inversions nules mínimes a les urbanitzacions (recepcionades o NO), amb l'excusa de les minses subvencions que són totalment insuficients. I mentre la gent de les urbanitzacions no governi en els ajuntaments, així seguira funcionant, perquè estem lluny i no tenim prou poder on es decideix, tot i que cada com més i gràcies a la gent del PUSA, ja sabem que decideixen i com les pinten, i ara al menys ens escolten en els plens. El proper pas ha de ser governar amb la força dels vots i lluny de les sigles dels partits de sempre que només miren pel seus partits i pel nucli urbà. Força PUSA i no us rendiu!!