9 d’abr. 2014

Noticies als diaris sobre la moció de seguretat del PUSA del darrer ple.

Publicava el diari El 9 Nou i Baixmotseny.info, el dilluns passat que la moció presentada pel PUSA no havia obtingut cap vot dels partits del consistori. Certament va se així, malgrat tot segueixen certs certs perjudicis en vers les urbanitzacions. 

El portaveu de SI ( solidaritat per la independència ) va afirmar queamb les dades que tenien, per cada robatori a les urbanitzacions s’ en produeixen 3 al poble. Al 
Noticia el 9 delictes urbanitzacionsdemanar les dades, se’ns va comentar que no eren oficials i que per tant no les podien mostrar. 
PUSA sempre que ha presentat arguments al si del Ple ho ha fet en base a informació oficial, demanada per instància al mateix ajuntament. Dir que els delictes contra la propietat al poble tripliquen els que es cometen a les urbanitzacions, d’ entrada  sobta, si del que parlem es de robatoris en vivendes, esclar. Robar un mòbil, una cartera o obrir un cotxe, és un delicte també contra la propietat, però no és el mateix que un robatori amb foça a una vivenda, no son comparables. No podem posar tots els delictes al mateix sac per fer venir bé els números. 

Sobta que el regidor del PSC, que viu a Allfou, o la regidora de Solidaritat de Can Vila o la de CiU de Can Miret, votessin en contra de la moció, quan és la pròpia regidoria de governació la que reconeix que no te prous efectius per garantir la seguretat a les urbanitzacions, i quan el nostre partit no demana més que garantir la seva seguretat.
Per  part del PUSA s'han fet be les coses, i han demanat per escrit una relació dels robatoris haguts al poble, on s’ hagin violentat vivendes de veïns de Sant Antoni. Sols amb les dades oficials podrem saber on hi ha un veritable problema de seguretat i posar-hi fil a l’ agulla.