18 d’abr. 2014

Un membre de la junta de la EUC incívic??

Us fem arribar l'experiència viscuda per un pungolero aquest passat diumenge dia 13/04/14, que ens ha donat permís per publicat i a qui volem fer restar en l'anonimat.....sobren els afegits:

"Voliem fer-vos arribar l'experiència que hem tingut aquest diumenge al matí:
Mentre passejavem per la pineda (sobre les 11:00) camí de les pistes de tennis de les Pungoles hem vist que algú semblava estar deixant "trastos" amb una furgoneta a la zona de recollida d'escombraries. Ens hem apropat per veure si s'estava fent un bon us ja que tots sabem que la gent fa servir allò de deixalleria i ens hem trobat una persona deixant una estanteria metàlica tota muntada allà on la gent hi deixa de tot. Al demanar-li que si us plau no fes aquest ús de la zona d'escombraries, que ja s'indica ben clarament que no s'ha de fer això i que a més pot ser un perill si els nostres fills van per allà, aquesta persona en un principi s'ha fet la despistada com si no sapigues que no es poden deixar trastos (recordem que hi ha un cartell ben clar). Després la discusió desgraciadament ha pujat de to una mica més de lo que ens hagues agradat. La persona en concret s'ha arribat a identificar com a membre de la junta de coservació de les pungoles (cosa que ja sabiem ja que anem a les juntes) i ens ha arribat a increpar que quí erem nosaltres per criticar-li res d'això, i ens ha arribat a demanar que on vivíem com si es tractés d'algun tipus d'amenaça (davant la negativa de dir-li res ha comentat textualment: "ja m'enteraré d'on viviu"). Amb això tampoc volem dir que la discussió hagi estat violenta ni que ens hagi amenaçat, simplement que ens ha semblat que a sobre ha volgut fer servir la seva posició de membre de la junta com algún tipus de justificació o de intimidació per a que no l'increpessim per la seva acció. Be, tampoc ens volem extendre molt, i ni tan sols vull donar noms sobre qui ha estat, només volem expressar que si ni tan sols els membres de la junta fan un bon us de les instalacions presents a la nostra urbanització no se com volem que la gent ho faci. Amb això tampoc no pretenem ni molt menys acusar a tothom de la junta, ha estat un cas concret i esperem que aillat.

Si voleu compartir aquesta experiència no tenim cap problema, sabem que la persona en concret sabrà qui ha explicat la història i no tenim cap problema en que ho sàpiga. Com us comentem no hi ha hagut violència i simplement creiem que aquelles paraules han estat fruit de l'enxampada in-fraganti."
Com hem dit, no cal dir res més