10 de maig 2014

Tenim respostes al tall de telèfon del dimecres a Les Pungoles i Can Miret

Des de dimecres al vespre, una gran part de la urbanització de Les Pungoles i parts de can Miret s’ han quedat sense telèfon. Alguns veïns s’ han posat en contacte amb nosaltres i la gent del PUSA per denunciar la situació d’absoluta indiferència de la companyia telefònica cap els veïns i usuaris. 

Alguns pungoleros no han rebut cap explicació del motiu de l’ avaria per part de la companyia, ni dels terminis previstos per el restabliment del servei. 

Plou sobre mullat, la connectivitat a les urbanitzacions és absolutament tercermundista, amb baixa banda, talls constants, pèrdues de senyals, etc. 

Un cop ens hem pogut parlar amb la Núria ( regidora de comunicació i noves tecnologies ) ens ha informat amb detall dels motius del tall de subministrament: La raó de la manca de servei obeeix a tres robatoris de coure de la xarxa de telefonia que s’han donat a Les Pungoles

Hem de dir que la regidoria competent en la matèria ens ha informat de manera immediata i amb tot detall. La policia i mossos treballen per evitar nous robatoris. PUSA va presentar una moció fa dos Plens per tal que l’ Ajuntament hi posi remei o mesures que permetin millorar la connectivitat. Seguirem atentament aquest tema per tal de donar resposta definitiva al problema.


PUSA busca respostes

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia el estado de las urbanizaciones es peor y las instalaciones lo mismo. La unica solucion es vender nuestras casas y marcharnos...

Anònim ha dit...

adios