5 de juny 2014

En aquest cartell no surt Can Miret

PUSA vol posar en manifest que la senyalització que s’ha col.locat en la carretera de Cànoves, just abans d’arribar a la rotonda d’entrada a l’accés de Les Pungoles, no té present a la urbanització de Can Miret (Només indica Les Pungoles). Una senyalització que no facilita les indicacions per arribar a Can Miret, sent aquest un accés principal.


Cartell on no surt Can miretEls regidors del PUSA demanaran al regidor d’urbanisme de CiU de Sant Antoni de Vilamajor que demani formalment a l’Ajuntament de Cardedeu i/o la Diputació la millora d’aquesta senyalització que ara perjudica als seus contribuents i habituals usuaris d’aquest accés.
Ja fa uns plens la gent del PUSA també va demanar al regidor de CiU d’urbanisme de SAV que des de l’ajuntament es recolzés i controlés que al finalitzar les obres de la carretera de Cànoves, la contractista principal deixés en bon estat l’accés a Les Pungoles
que estan fent servir pel pas de camions i maquinaria, i s’ha fet servir pel desviament , i que arar per ara està en un estat deplorable.

1 comentari:

+Kmots ha dit...

Tampoc indica que recta s' arriba a Santa Antoni.
Ho vaig comunicar a lAjuntament fa un mes i hem van dir que ja s' ho mirarien