2 de juny 2014

PUSA ha aconseguit un primer compromís de l'alcaldessa per les insta.lacions de Les Pungoles.

Els regidors del PUSA ens informen que en el darrer Ple d'aquest dijous passat, l'alcaldessa i el regidor d'esports s'han compromés ha rentar-li la cara a les instal.lacions esportives de Les Pungoles, amb la intenció de fer-les útils pels propers 6 mesos, i veure quin ús li dona la gent del municipi, amb la col.laboració de l'actual gestor de les instal.lacions de Can Miret. Es vol millorar el tancament interior de les pistes de Tenis, l'accés a les mateixes i les xarxes en general.

Millorar el tancament interior de les pistes de tenis


És un primer pas, que encara que lleu i tard, i amb una sensació de temporalitat condicionada, sempre és benvingut. No són els mateixos diners que s'han invertit a Can Miret, però és un primer intent de millora de la gestió que la gent del PUSA porta demenant des del principi de la legislatura sense que fins ara el govern actual hagi posat fil a l'agulla.

Durant i després del Ple, el regidor del PUSA, Israel Sugrañes, ha recordat a l'alcaldessa i el regidor d'esports que perquè funcioni bé calen inversions i esforç, ja que els usuaris no vindran si no es fa atractiu. Ha recordat que les xarxes de les porteries i el terra de la pista poliesportiva necessiten una posada a punt.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

També estaria be que rehabilitessin la pista de patinatge i la iluminació dels parcs. A l'hivern es fa fosc molt d'hora i els nens no poden sortir a jugar als parcs perque no hi ha llum.

Pungoles-opina ha dit...

Tot i que la gent del PUSA farà un prec al proper Ple, et demanem que presentis també una instáncia al Ajuntament de Sant Antoni per poder fer més força. Gràcies