4 de jul. 2014

Què farà l'administrador i la junta de la EUC sobre el preu abusiu de l'aigua??

Després que els regidors del PUSA fegin veure a tothom, en la darrera Assemblrea de propietaris de Les Pungoles, el preu abusiu que s'està pagant per l'aigua, que pensa fer la junta de la EUC i els regidors d'Urbanisme de Sant Antoni i Sant Pere per nosaltres?....sort de la informació rebuda pel PUSA, als quals ni administradors ni juntes de EUC han facilitat la feine de recopil.lar dades pel bé de tots. No sempre remem tots igual

L'aigua es paga molt cara a Pungoles

PUSA té previst portar el tem als plens i fer xerrades informatives al respecte.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Efectivament, PUSA intenta recopilar les dades sobre els contractes suscrits entre l'EUC de Les Pungoles i Catalana d' Aigües, però no sempre es fàcil. De moment la Entitat de Les Pungoles ens ha negat la informació, així que l' hem demanat a la companyia i a l' Ajuntament. Esperem tenir més sort.

Anònim ha dit...

El preu de l'aigua a Les Pungoles és molt car. No tinc piscina ni m'omplo la banyera ja que em dutxo, ni rento els cotxes. Tan sols posso el rec automàtic quan fa aquella calor tan asfixiant durant juliol i agost tan sols i l'any passat vaig pagar 500 € d'aigua pel consum de l'estiu !! és una bestialitat.