1 d’oct. 2014

Amb el WIFI i la cobertura l'Ajuntament de SAV tira la tovallola

Segons va respondre la regidora de govern de CiU i regidora de tecnologia a consulta la gent del PUSA en el darrer Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, el tema de la millora de internet al entorn municipal és una tema aturat pel qual no s'ha avançat en cap direcció....per falta de recursos i capacitats? per falta d'interés? per falta de voluntat?.....nosaltres i la gent del PUSA creiem que per una mica de tot plegat. Si dona massa feina millor deixar-ho aparcat tot i ser una proposta acceptada en Ple i aprovada fa ja mesos!!

Internet al municipi


1 comentari:

Ticae ha dit...

Hola,

Som Ticae, la empresa que està promovent la creació de xarxa pública i de lliure ús per la zona del Baix Montseny i ara concretament a Sant Pere de Vilamajor.

Els grans operadors no vindran mai perquè la nostra zona no "és rentable", això tothom ho te clar, però no vol dir que no hi hagin més opcions. Els ajuntaments poden ajudar donant suport a noves iniciatives, pero també hi poden donar suport associacions de veïns i fins i tot petits grups de veins.

El més important és la VOLUNTAT de voler fer alguna cosa, nosaltres no tindrem cap mena de problema en aconsellar i explicar les opcions disponibles, al contrari, ens encanta fer-ho.

Podeu demanar cualsevol aclariment en aquest blog o a contacte@ticae.com

Siau!!