25 de nov. 2014

Dos robatoris confirmats en tres setmanes a Les Pungoles.... Què fan els ajuntaments i la EUC??

Segons informacions rebudes podem confirmar que en les darreres tres setmanes s'han produït dos robatoris denunciats (passeig del Montnegre i Passeig del Pedraforca), i un tercer pendent de confirmació a Les Pungoles.

Sembla que s'han robat tota mena d'objectes de valor que van des de BTT, TV, DVD, robes, sabates i eines...

Al respecte l'alcadessa i el regidor de governació, el SR. Ginesta, no han donat senyals de vida, però la gent del PUSA demanarà explicacions sobre les mesures preses donada aquesta elevada incidència, que ja estan advertint els regisdors del PUSA des de l'inici de la legislatura sense cap mesura eficient per part del govern de Vilamajor (més vigilància, vigilància privada subvencionada, càmeres,....).

La preocupació dels pungoleros és imperant i l'alcaldessa i el regidor Ginesta hauran de respondre. La resposta serà gravada i es farà arribar publicament en aquest Bloc.


D'entrada i com sempre demanem que no dubteu en denunciar a la policia vehicles sospitosos aparcats, persones amb actituts sospitoses. Reixes i alarmes conectades a centrals són un obstacle que els lladres intenten esquivar segons els casos que s'han produït.

Caldria que la EUC solicités formalment una intervenció (sigui la que sigui mentre sigui eficient per reduïr la por dels pungoleros) al respecte als ajuntaments a través d'una carta elaborada per l'administrador i signada pel president de la Junta de la EUC.

Alarma per robatoris a Pungoles

La gent del PUSA ja ha demanat (via mail que adjuntem) a la Junta de la EUC i el seu administrador que també empenyi des de la seva banda per buscar major implicació als ajuntaments respecte aquesta problemàtica que ja s'allarga massa, sense cap mesura per part de l'administraciò que cobra IBI igualment cada any. Esperem resposta de la EUC i demanarem explicacions a l'Alcaldessa de SAV en aquest Ple de dijous.