6 de nov. 2014

Ocupes a Pungoles??

Sembla que aquests darrers mesos algunes cases Pungoleres sense gaire presència dels seus propietaris o en venta (bancs) tenen nous habitants. Aquesta situació no seria sospitosa si els seus nous usuaris no accedissin a la propietat saltant les valles o no tinguessin llum sense un contador en l'armari del carrer. Tot i fer ús de la casa, aquestes vivendes sospitoses de estar ocupades no tenen els jardins cuidats ni cap mena de cura ni manteniment.

Cal que els veritables propietaris no residents de cases a Les Pungoles fagin una visita aviat a les seves vivendes pungoleres i coneguin o vigilin als seus veïns nous, informant el més ràpid possible de qualsevol situació sospitosa a la policia. Sense denúncia ràpida la policia no pot fer res i un cop instal.lats la cosa es complica.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Voste creu que la casa que es veu a la dreta de la imatge amb una bola blanca a la entrada està ocupada?
De ser així com ho podem comprovar legalment. Li dic aquesta en concret per que es de un banc. Hi ha nous inquilins i no s'ha venut.

Anònim ha dit...

Seria lo suyo pasar este tema al ayuntamiento para que realmente verifique que esos inmuebles están ocupados y así poder tramitar los recursos legales posibles para que procedan al desalojo.
Así mismo también la junta de vecinos podría tramitar las denuncias pertinentes.
Todo esto PUSA debería tomar parte de ello.

Pungoles-opina ha dit...

Tenim sospites que podria ser que la casa que es comenta pugui ser una casa ocupada, però sense denúncies no hi han certeses.
Respecte l'altre comentari la gent del PUSA ho portarà al Ple, però sense denúncies a la policia dels veïns afectats i propietaris.