17 de des. 2014

Consells en front els robatoris: Métode de robatori a Les Pungoles comentat per l'autoritat competent a una afectada pungolera.

Segons informació aportada per una veïna afectada d'un dels robatoris, els Mossos d'esquadra, al mostrar la senyal que va trobar penjada a la porta del carrer (cinta aïllant de color gris enganxada a la porta mitjans  un pegot de ciment), van comentar que és un dels procesos que fan servir els delinqüents per senyalitzar que s'ha fet un seguiment d'entrades i sortides dels propietaris de la vivenda durant uns periòde de temps, per poguer assegurar tranquilament el delicte a cometre.

Cal que els pungoleros, dintre les seves possibilitats, estiguin alerta de les posibles senyals que van deixan als habitatges del seu voltant i denunciar de forma adequada a la policia.Ni l'alacaldessa ni el Sr. Ginesta donen senyals de vida respecte aquesta problemàtica preocupant... Després diuen que el poble som tots!!


2 comentaris:

Agus ha dit...

Aquets Sr@s es mereixen tornar a sortir com als nostres representants a les properes eleccions, per la bona gestió realitzada fins aquets moments. Jo no vull rebre a la meva llar cap mena de propaganda electoral hi a que directament anirant a les deixalles

Pungoles-opina ha dit...

PUSA són els únics que han treballat per la seguretat de les urbanitzacions, informant i portant al Ple la problemàtica.....crec que el vot ha de ser clar, si volem que la seguretat sigui una prioritat. PUSA és l'única opció.