21 de des. 2014

El Tió pungolero 2014 tot un èxit que no pot quedar aquí.

La participació dels nens i dels seus pares, al Tió Pungolero del 2014 ha superat en escreix les espectatives dels organitzadors i patrocinadors.Més de 100 persones (adults i petits) s'han aplegat al Restaurant de Les Pungoles (La Terrassa de Can Pau) per fer cagar per primera vegada el Tió Pungolero que l'Alfons i la Mar van trobar i alimentar perquè no faltéssin regals la tarda d'avuí.

I ha estat genial gràcies a TOTS els que hi hem sigut.....

Però en especial volem donar les gràcies a la Mar, l'Alba, la Sónia, l'Alfons, el Ferran, el Joan Carles i el Jordi per les ganes posades.........G-R-À-C-I-E-S!! L'autor de l'article també una mica....!!


Després al PUSA especialment per ficar els calerons per la xocolata, els pastissos i el menjar del Tió....!!! I a Can Pau per treballar bé i deixar-nos el local.....G-R-À-C-I-E-S....Aquest Blog també ha fet una petita ajuda.....:)).

Als participants i família només podem tornar donar gràcies per ser-hi i gaudir-ho (esperem), portar coses, i desitjant que hi siguin per les coses que vindran. Perquè hem d'agafar embrenzida perquè torni el Tió al 2015 i el 16, i altres festes que facin que els nostres nens pungoleros i amics es coneguin i visquin Les Pungoles com ho vam fer alguns anys enrera.

Les Pungoles té ganes de sortir al carrer....ha quedat clar....i ho hem de tenir molt present..

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES......

SALUT I BONES FESTES