14 de gen. 2015

La gent de Les Pungoles sense local per culpa de la Junta de la EUC ide l'Ajuntament

Fa temps que per diferents bandes ens arriba la demanada d'un local social on la "Gent de Pungoles" i els seus veïns es puguin reunir i programar i desenvolupar activitats socials per grans i petits.

No sempre el Restaurant La Terrassa està disponible, i lógicament per ells té un cost de manteniment que han de repercutir.

El que no és tan comprensible és quel'Ajuntament no acondicioni ni cedeixi un dels locals diponibles (imatges) amb aire acondicionat senzill, taula i cadires on els pungoleros, que paguen comunitats i impostos, es puguin sociabilitzar mínimament. La junta de la EUC per tema arxiu ha denegat l'ús de la sala acondicionada actual, i tenim correus que ho demostren. Però tampoc l'ajuntament cedeix ni acondiciona la sala contigua a la que utilitza la Junta i el administrador perquè la Gent de Pungoles la pugui fer servir.

Locals que es podrien acondiciona socialment pels pungoleros

L'Ajuntament, treient-se les puces de sobre, no ha treballat mai per buscar solucions.....com sempre. Altres urbanitzacions ho tenen però Les Pungoles NO.....per què Srs de la Junta de la EUC i Sra Alcaldessa?? Entre els dos haurien de facilitar la feina i l'aspecte social del municipi i de Les Pungoles!! JA ÉS HORA!!